Anotace: http://www.novinky.cz/krimi/288703-cizinec-zpusobil-nehodu-kdyz-ujizdel-policistum-v-ukradenem-voze.html....nebo route 66?...já už fakt nevim:-)
Sbírka: Potkala mě bez pozdravu
Dokonalý úkryt
to je skvělá výhra
Jsi...
moderní obraz
frekvence
bez soucitu
tvá krev má
98 oktanů...
Je zima
bílej kouř
z vychladlého komínu
dává neklid
Průšvih provádí nálet
dvě perly svítí nocí
žádnej noční spáč
Jsi bouře
nemáš ochranné zbarvení
a tvůj mazlíček
rozpoutal dýchánek herců
to ta silnice
je stavebním pozemkem dnes
(už žádný tichý les...)
Jen symfonie pístů
provonělá spáleným benzínem
...teď si mne zákone...vem
koncert zběsilého útěku
je trestný
a já?
...souzen budu v dešti
ten konec je fajn
27.12.2012 01:14:08 | Stanley K.