NEBUĎ SÁM!
Anotace: Zvláště pro samotáře a jejich smutné tváře
Nikdy nebuď sám
Všední dny i v neděli
jen tak abyste věděli
to vám povídám
nikdy nikde nikdo
nemusí být sám
Rádio stále hraje
rádo i mluví k vám
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Inna M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)