O nebezpečnosti žití
Anotace: Důvera....zrada....pád....vzestup....vítězství.
I. Akt - Rekapitulace
Pochodeň života ve větru plápolá
Hromy hrají, déšť tancuje
Pomalu chřadne páteře opora
Po řece Styx další popluje
II. Akt - Intermezzo
Stín stínu
Nad hrobem stojí
Hrabe hlínu
Sám sebe se bojí
III. Akt - Příčina
Za každou pravdou skrývá se lež
Zuby o sebe tiše brousí
Je vysoká jak kostelní věž
Na tváři vlídnou masku nosí
IV. Akt - Důsledek
Zezadu se připlíží
Hrdlo něžně podřízne
K odchodu pak zamíří
Životu cestu odřízne
V. Akt - Poučení
Ostražitost růže přináší
Oči na stopkách, uši v pozoru
Boj o život toto vše obnáší
Nebezpečí sahá až za okraj obzoru
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (0)