Anotace: ... není sametová
trochu mi to připomíná písničku od Desmodu - sto roků samoty.. ;)
ale tak ono je dobré minimálně pro Tebe se z toho vypsat.. a často jsem překvapen kolik lidí to i osloví..
04.01.2013 00:52:22 | blue
Dej si frťana a usměj se!
31.12.2012 16:00:17 | Lilien