Silvestr
Anotace: Útržek z jedné noci.
Ospalou noční náladou,
bloudíš po mém těle,
rachejtle lítaj oblohou,
nejsem ta, co chce tě.
Hrajeme si na milence,
osud zkouší nás oba,
chci radši pampeliškové věnce,
to byla ona radostná doba.
Přečteno 445x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, pandufek, blue, V.N.Losinský, Toda, NEUROBEAT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)