Anotace: Tak snad zavřeme ten dnešní den…
Tak snad zavřeme ten dnešní den,
plný slz, vzpomínek a smutku,
je třeba hledět na obzor
a za něj, ještě mnohem dál.
Tam někde je můj, i Tvůj nesplněný sen,
pro nějž nejednu svedu půtku,
a s hlavou hrdě vztyčenou
porazím, čeho jsem se bál.