Další rok k blahobytu
Anotace: Sliby jsou chyby.
Starosti smutného průvodu,
nejlépe vlít hned do záchodu,
neslyšet slibů plácání,
radost nebude k dostání.
Kam vedou tu naši zemičku,
přeznámou nám pějí písničku,
občane slyš a poslouchej,
hlavně si ale nezoufej.
Přidali jsme trochu na dani,
ať z dluhu se národ vymaní,
možná, že trochu zapláčeš,
stejně si to však odskáčeš.
My kapsy už jsme si nacpali,
ty můžeš spát třeba v maštali,
kdo chtěl by nás snad vyhodit,
ze zlou by mohl pochodit.
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Květka Š.
Komentáře (0)