Hm
Přišel za mnou vlastní rozum,
podivně se šklebil,
pak pronesl zcela suše:
Jirko, nebuď debil.
Potom přišlo moje srdce,
tiše krvácelo,
neřeklo mi ani slovo,
jen hrozně bolelo.
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, LI13
Komentáře (1)
Komentujících (1)