Okamžik
Anotace: kouzlo okamžiku...
Ve věčnosti hvězd,
jako by lidský život ani nebyl.
Za každou vrásku na čele,
ten okamžik by nedohnal.
A přitom každý z nás,
aniž by té vědě stačil,
je středem svého vesmíru.
Ale kdo je okamžiku král?
...
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)