Zapomínáš na ty co ve stínu se narodili
ač nemají křivé hnáty je lepší když by nechodili
Pravda není nás zas tak mnoho co ve stanech jsme doma
a většina z nás nedospěla zničila je psychická kóma
Ale někteří chodíme mezi vámi
a když se sešeří jsme nejen uvnitř sebe pány
......pány osudu
10.01.2013 16:09:30 | Eru Alonnar
Pěkné udělalo to na mŇa takvý spíše psychologický dojem. Dávám ti za to tip
09.01.2013 22:23:50 | Alexandr Dmitrij Kromnikov