JEDNODUŠE ZAPOMEŇ
Každý den umírám
a roky nezastavím.
Jsem jen člověk,
a přesto nestojím
o věčný život.
Pryč je klidné spaní,
všude kolem jen,
nejtemnější noční můry,
a přesto nemám strach.
Už žádné touhy,
jen zapomenuté sny,
a zlomená srdce.
Čas je ztracen.
Jednoduše zapomeň.
…
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: Anita Buchtová, sluníčko sedmitečné, maliska, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, P.T.
Komentáře (0)