Bojím se
Bojím se co přinesou další dny,
opouštím své vlastní sny.
Bojím se co přinesou další roky,
kam asi povedou moje kroky?
Bojím se co přinese mi osud...
Co se změní? A co bude jako dosud?
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Vampire angel
Komentáře (1)
Komentujících (1)