Anotace: ...
Srdce vědomě zapřené
ve verších krasavici
nad krajem hrady spatřené
a hory po pravici
jdeš travou, spěcháš k soumraku
až zmizíš za obzorem
živému láli do braku
mrtvého dají vzorem…
I tak to někdy bývá, kvality až po smrti...
16.01.2013 12:42:22 | labuť
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?