Anotace: po úpravě
neskutečnost iluzí o prachu světa v kobce
oboustrannost jakosti mrtvoly v hrobce
nechutnost požírá prostopášný svět
nezbrklost u vína to řekne skoro hned
nepříliš svatí jsme, nepříliš slávy,
nepříliš jistoty, nepříliš … pustošení tvého kraje
lordi průkopníci přišli sdělit taje
neschopnost milovat
milovat
M
I
L
O
V
A
T
hmm taky k zamyšlení... jak si ten obsah vykládáš ty, pokud se můžu zeptat?
19.03.2013 21:25:31 | Nergal
tak to vnímám já: že člověk se žene za iluzemi,které nejsou skutečné,ale on je v domnění, že jsou. dvě strany mince - jin a jang. jedno bez druhého nemůže být. nepříliš svatí jsme - nikdo není úplně svatý. určitě aspoň jednou za život jsme každý zažili nějaký okamžik,kdy jsme udělali něco,čeho jsme pak litovali. ať nám bylo 5 nebo 20... tvůj kraj je tvoje mysl,tvoje vnitřní já. a někdy to vnitřní já může být pouhou pustinou... a pak nelze milovat (radovat se). aspoň zatím. je to směs pocitů,myšlenek,co jsou slyšet v hlavě..
25.03.2013 20:43:43 | Shaznay Heavy
Díky, tak mi to úplně stačí. Trocha filosofie a jinotaje nikdy neuškodí :) A.. jo asi souhlasím.
25.03.2013 21:49:28 | Nergal