MINIATURY 15
Anotace: Různé rýmy i říkanky, z naší pomyslné čítanky
OSPALOST
Ospalí, chce se vám spát
Chybí vám sluneční svit
Zažehněte svíčku
alespoň na chviličku
bude vám hned líp
ZBOŽÍ
Popis
„Řezníkův talíř“
A hned se divíš
Salám
místo talíře
Lžou
do posledního halíře
NOVOROZENCI
Časem nastane situace jiná
i ty zplodíš dceru nebo syna
život tak běží do nekonečna
Dík za tvou báseň
Má silnou atmosféru
Líbí se snad všem
a to v každé směru
Těší každým dnem
Mne - syna i dceru
Tvrdíš „problém mám“
Uklidním tě „Nejsi sám“
„Běda, běda, třikrát běda
kolik času chybí do oběda?“
naříká hladový náš děda
NA POŠTOVNÍ SCHRÁNCE
Kdo sem vhodí reklamu
dostane hned na tlamu
Komentáře (2)
Komentujících (2)