Anotace: na mraku z čokolády!
Zlato… jednoho dne umřeme…
Všichni…
Tak proč se tak trápíš???
Je to smutný, ale
Možná že po nás nezbyde nic,
Vůbec nic.
Lžu ti, že se nebojím
Lžou tak všichni co to tvrdí?
Lžu si každý den
Mám strach
Třeba nás tam čeká něco lepšího
Víš, že říkám, že jsem v pekle.
Třeba se tam potkáme
Na mraku z čokolády!
čokoládovej mrak by se nahože neudržel...leda že by...země byla obráceně...
09.02.2013 01:43:35 | enigman