Probuzení
Probudila se vám z rána,
samotinká dívka Dana,
radosti má jenom málo,
o líbání se ji zdálo.
Večer s milým pod javorem,
navštíveni jsou Amorem,
nebrání se jeho šípům,
ruce hnedka míří k zipům.
Jenže tenhle rošťák malý,
není příliš vytrvalý,
bere rychle svoje šípy,
další pár teď má u lípy.
Daně tedy láska mizí,
náhle si jsou oba cizí,
jenom sen ji nyní zbývá,
vzpomínka až příliš živá.
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, Trash75, Jiná
Komentáře (0)