HOLD POEZII
Anotace: Važme si toho daru - hlavně k stáru
Za ranního kuropění
konec nočního snění
Čas vhodný na básnění
Laskavé slovo snad dění
možná i k lepšímu změní
Kolik dobra vzniká
ze slov básníka
Psát není snadné
jeho hlas slábne
V prostoru zaniká
Naše pozdravení
nic jiného není
než po lidské duši
ještě vřelou dlaní
laskavé pohlazení
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)