Anotace: inspirováno komenty
Obejmutí bez
bez objetí
A když objet
Tak prosila bych
bez obětí
Bude-li se to líbit,
můžem si to
zopakovat
„Obejmutí bez ...“
:':.:':.:':.:':.:':.:':
Byla tak nevinná,
že když se koupala
v Eviným rouše,
měnilo se skupenství vody
na víno
Chardonnay
a někdy taky
na Merlot
by mě zajímalo, kdo tu v komentech píše o merlotu..
19.01.2013 23:38:44 | Joe Vai
o Merlotu nikdo
a ty komenty jsem dávala na libresu :-)
20.01.2013 13:02:06 | Romana Šamanka Ladyloba