Chtěla bych být cestou
chtěla bych být cestou polní
krokům pevnou půdu dát
z polí do kopců vystoupat
krok se zvolní
mysl otevírá
a Já v já
pevněji spočívá
středem lesa chtěla bych vést
cítit, jak sedá chlad
když stíny na mě padají
a stromy se smějí objímat
krokům vrcholy přiblížit
místa, kde mnohého se nedostává
kde já je nic a tepe hlava
Já v sobě objevit
*******
Velmi pěkná Radhuzo,
taková zemitá,
přec s křídly.
Cesta někdy trnitá
jindy překvapí
blahodárnými vřídly
v těsné blízkosti
někdy je z bláta
jindy vede
přes mosty
dva lidi hledající
na společnou šlépěji svede.
Gratulaci přijmi, prosím
Martin Kristián Kudlák
19.01.2013 16:34:21 | kudlankaW