Anotace: ...
Věř nebo nevěřdaří se, téměř…až na ty lidi
až na ty vadyaž na ty hadykteří nás šidí
až na ty zmetkyaž na výsledkyco člověk vidí
až na tu žumpuaž na sta lumpůco kolem slídí
až na tu břečkuaž na tu smečkukterá to řídí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?