Stádo oveček
Anotace: Stádo roste s každou vteřinou až neuvěřitelnou rychlostí, snad proto, že nabízí odebrání volby, tak mizí břemeno, tak mizí naše "já".
Ovečka rozmilá
členem je stáda
Jej vůle skomírá,
však stádo má ráda
s každým dnem víc
O vlnu přichází,
nedělá si z toho nic,
poslouchá příkazy
Kýve hlavičkou,
bečí, jen když ostatní
Za odměnu maličkou,
příslib, že dýchat smí
S tokem času stádo roste
Každý, kdo chce, se začlení
Pravidlo pro vstup je velmi prosté
Stačí jen vzdát se myšlení
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
Komentáře (0)