Anotace: o srdci
Cítí zvláštní klid
tak je to vždycky
před bouří
Bouří vlastního srdce
kdy se pocity tříští
o komory tankeru
naplněného krví
Není to poprvé
taky ne naposled
/někdy oheň, jindy led/
je to hned
Ta bouře přijde
a trvá dlouho
než se vítr začne utišovat
a naznačovat cestujícím
že už se musí odplout...
Zdařilé Robine.
Faktem je, že technické vymoženosti v básních vídím nerad...
však co mohu činit? Trpně přihlížet? Žehrat?
Hezká báseň.
M.K.K.
20.01.2013 19:20:38 | kudlankaW
Dnes je doba techniky..a tankery mohou i ledy rozrážrt..no pak jsou to ledoborce, ale to mi tam nesedlo (tak vybavený tanker:-)
20.01.2013 19:35:09 | Robin Marnolli
:)
20.01.2013 13:27:05 | muchomůrka bílá
pěkně napsané....bouře vlastního srdce...pocity se tříští o komory tankeru naplněného krví ....Dost dobré obrazy :-)
20.01.2013 10:31:56 | Miriska