Vezmi si, Rusko, můj život,
jsem jenom jedním z mnoha,
ač připadám si jediný,
stále hůř hledám si důvod,
nevadí mi už ani prohrát,
stávat se částí spodiny
Už nebaví mě na vás řvát,
poslouchat všechny vaše ódy
a ani nemoct být sám sebou,
jenom vás tu bavit a hrát,
být plakátem na marody,
co zatím se ještě hejbou
Ani pití už mi nejede,
a ani mi už nepomáhá,
kolikrát jste mě prosily…,
že tělo jednou dojede,
neslibuju, nepřísahám,
pouštím si nahou do žíly