Stopy
Anotace: Je dobré se dívat dopředu a ohlédnout se, když vybočíte z cesty.
Ve svém životě zanecháme mnoho stop,
některé jsou v blátě, sněhu a písku.
Tak se člověče trochu vzchop
a zkus zanechat stopu tím, že budeš na blízku.
Na blízku tomu, kdo tě potřebuje a má rád,
koho vezmeš za ruku a už nikdy nebude se bát.
Stopy zanecháme na cestě, v prachu a buši,
zvlášť viditelné jsou ty, co zanecháme druhému na duši.
Duše je jak veliké zrcadlo,
ráno odejdeš a večer vidíš, jak vše dopadlo.
Jak ho jednou rozbiješ už nebude jak dřív,
rozpadne se na tisíc kusů a zbude jenom hřích.
Stopy můžeš zanechat i na lidské tváři,
našlapuj zlehka a uvidíš jak úsměv z dálky září.
Proto se vyzuj z bot, které vše pošlapou a zryjí,
našlapuj tiše a bos, ať citíš vše, co jinak tě míjí...
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Inna M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)