Amnestie
Anotace: Pár řádků snad stačí....
Svatý Václav, symbolem je štěstí,
Klausů Václav, přivedl národ do něštěstí.
Pustil z basy velké ryby,
prý nedopustil se žádné chyby.
Podvodníci a tuneláři už jsou venku,
měl by si každý hlídat svoji peněženku.
Kdo byl vinen, očištěn byl,
to mohl vymyslet, opravdu jen d....l.
Komentáře (0)