NÁVŠTĚVA
Anotace: Jak už to bývá, později se stmívá, jen návštěv neubývá
„Host do domu
hůl do ruky!“
Toto byly poměry
Dnes svítí kamery
Pár obložených chlebíků
k tomu hlt vína či piva
jako projev vřelých díků
hned celá sešlost zpívá
Snad ta společnost
i z mála měla dost
Prázdné láhve
od vína i od piva
Nudou už se zívá
Snědli posledního sýra
Mají opravdu dost?
Teď se jen tupě zírá
Nevlídná skutečnost
Ještěže se už stmívá
Přečteno 468x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
Komentáře (0)