Osudová Osudná Ostudná
Anotace: ... o studnách si nechám zdát, o sud vína budu hrát ...
Podle svého osudí
los zastudí
už mám dost této ostudy
a své nálepky pobudy
Ruda se rudí
zrnka prachu
já přejedla se strachu
tak kdo mě probudí?
Převezl vozataj
na druhý břeh řeky
já klela bezmocí a vzteky
no jen si se mnou dále hraj
jsem přístav pro lodě a oslí stáj
ale v mém nitru cítím ráj
Březový jsem háj
1. MÁJ
První? Třetí?
Kosmické jsem smetí.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (0)