prý se vrátíš, až budou mít
stromy kabáty od sněhu
a kapsy plné příběhů
které toužil jsi neprosnít
proměním je v bílé zlato
a zalátám do košilí
pro blázny co se ztratili
do jaroprázdna
už tolikrát snoubený s ničím
rád potom almanach zničím
co tenkrát začal jsem psát
poprvé si nesmutním