Čas
Anotace: Čas je mocný a krutý.
Jako vody proud,
plyne čas,
ret vyschlý jak troud,
zuby tisknu zas.
Jako vodopád,
plynou myšlenky,
vody spád,
jsou mé vzpomínky.
Čert vem mou minulost,
neznám budoucnost,
sužuje mne zlost,
i bolesti dost.
Co se děje právě teď,
tím chci žít,
za světlem mě veď,
nechci už jen snít.
Komentáře (0)