Anotace: ajm lavin it
Jakoby nic
stínáš mnou
věci nejvíc ceněné.
Stále jen Víc!
A z bezedných
nesklenic se najezme.
S rychlostí vstříc
širokému cíli,
dál jakoby nic, se ženeme.
Krásně nesmyslné :) ST
29.01.2013 18:21:26 | Adelheidis
Děkuju, ale... snažil jsem se tomu nějaký ten smysl dát :)
29.01.2013 22:46:47 | tooc
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?