Kluk z plakátu
Anotace: Včerejší inspirace hozená "na papír"...
viděla jsem tě na zdi…
papírového prince
kluka z plakátu
v obyčejných riflích
a vlněném kabátu
s veselýma očima
usmál ses na mě…
hned byla jsem tvou
první, jedinou a pravou
šeptal jsi mi do ucha
když uličkou tmavou
kráčela jsem za štěstím
*
byl jsi pro mě jediný…
měla jsem to vědět
že láska netrvá věčně
krásní kluci z plakátu
nadbíhají každé slečně
která projde kolem
zbyly oči pro pláč…
zlomená křídla
domů cesta chladná, tmavá
nešťastné konce
a lidé jen dokola říkají
neplač, to se někdy stává
Přečteno 536x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Metcheque, Joe Vai
Komentáře (0)