Anotace: Nová báseň z dnešní noci.Doufám, že jsem to moc nepřehnala
Sbírka: Poztráceno mezi řádky
v místnostech
kde po lidskejch duších
zbyl jen prach
s ozvěnou
která zasekla se
na stejno stejných
naučených omluvách
pod prkenou podlahou
kde se místo pokladů
skrývaj tělíčka mrtvejch krys
za tapetou z první republiky
kde vojevůdci na mapách z plísně
rozehrávaj svoje bitvy
tam zůstali osudy
Anny,Arnošta a Sonji
kteří s malými kufříky
plnejch zbytečnejch krámů
odešli do vlaků
bez možnosti
na zpáteční cestu
a už je nikdo nikdy neviděl
do těch prázdnejch pokojů
když se posadíš směrem na východ
tam uslyšíš netřeba uší
uvidíš slepotou oslněn
příběhy co po nich zbyly