Zrádně prázdný
Anotace: Ve vínu pravda je, no nesmí se hledat moc dlouho .-)
Krev v žilách burácí,
hlava se chvěje,
pod víčky ťuká déšť,
zvon v mysli pěje.
Ruka se kymácí,
myšlenky nejsou,
a srdci horko je,
sláva už ho nesou.
Dodá Ti života,
dodá Ti víru,
a do nového dne,
Ti dodá i sílu.
Ráno se probudíš,
-myslíš si- hravě,
Víno však pěje svou
- sejdem se na dně.
Lahev už prázdná je,
-vypils ji celou,
ruce se motají,
myšlenky hřejou.
A večer? -znovu,
ten kolotoč hrozný,
Kdy už to přestane?
Kdy dojdou hrozny?
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (4)
Komentujících (3)