Anotace: Se zimou se rozvádím, miluju totiž jaro, ale už teď vím, že to nebude láska na celý život:)
Jaro, lásko moje,
už tě nedočkavě vyhlížím.
Stýská se mi po tvém jemném pohlazení.
Čekám, kdy se mi ohlásíš.
Zatím žádná zpráva, nevím, proč už není?
Přijdeš tiše a ještě tišeji zazvoníš?
Nebo s burácivou fanfárou
a já se zase vykoupu, až přepadne mě
tvá nebeská sprcha, studená zrada?
Nebudu se zlobit:
Taková překvápka nemám sic ráda,
ale vím, že všechno (i já)
potřebuje spláchnout ty nánosy
marastu a nadbytečností
a že jich je – no, víc než dosti.
Zatím se jen ve snu kochám
tvou krásou.
Až zavoláš: “Za chvíli jsem tu…“,
rychle dám se do gala,
poběžím ti vstříc,
abych tě mohla obejmout a říct:
„Tebe jsem fakt čekala!“
A až mi zevšedníš, nevadí,
to už se budu těšit na léto.
když já nemám rád tyhle americký typy.
Jsme šťastný, svítí sluníčko, je ti blbě-podívej na tamhle toho slepého!!!
jsem realista, pesimista, kýčař, patét-jak je někde tak jako ve tvé básni -zvracím či utíkám...(samozřejmě to neber osobně-jen pocit ze čteného)
25.05.2013 18:28:38 | J.F.Julián
Až zavoláš: “Za chvíli jsem tu…“,
rychle dám se do gala,
poběžím ti vstříc,
abych tě mohla obejmout a říct:
„Tebe jsem fakt čekala!“
To je dokonalé vyjádření radosti. Krása.
17.05.2013 18:17:17 | VEDz RVAHEs
Jsem kluk z hor a zima mi nevadí,ale,sakra,dostala jsi mě do stavu,kdy se chci toulat rozkvetlým krajem.
23.02.2013 10:02:12 | Bakchus