život bez zdí
Anotace: dnešní společnost je plná zdí, předsudků a bariér které nemají smysl...
Vezmeme kladiva a zboříme zdi,
předsudky padnou a my budeme svobodní.
Obavy, antipatie a šál noci bude odhozen,
svobodná duše a život kterého je každý hoden.
Nádech a výdech,
tak čistý, jako lesní mech.
Prostor bez hranic a bariér...
vyjít na slunce z temného zákoutí duše,
nadechnout se a letět jako holubice.
Život se má prožít,
nikoliv jen přežít.
Tak vezmeme kladiva a zboříme zdi,
předsudky padnou a my budeme svobodní...
tak beru do rukou zednickou zbraň,
budu bořit zdi, tak mě prosím bože chraň...
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Secretive
Komentáře (4)
Komentujících (3)