Prázdné zrcadlo
Jsem prázdný
a jsem nic.
Nicoty vrátný,
rám prázdných pohlednic.
Černý, bílý,
beze všeho.
Pohlazení samoty
hranici rozžehnulo.
Se všemi,
bez nikoho.
S nikým,
se všemi.
Jehla nicoty
v duši srdce.
Hloubka temnoty
šeptá sladce:
Jsi tak prázdný…
Já vím,
ach ano, vím…