ODVRÁCENÁ TVÁŘ DŮCHODU
Anotace: Zasloužený odpočinek a realita
Stojíte na správném schodu
Těšíte se už také do důchodu
Varování těm z průvodu
kteří zcela bez důvodu
touží být už v důchodu
Staří je veliké umění
Nikdo na tom nic nezmění
Říkám vám to bez lsti
Většinou život s bolestí
Nevyhovuje-li tato sazba
zbývá už jen sebedražba
Pardon - sebevražda
Přečteno 530x
Tipy 10
Poslední tipující: Robin Marnolli, mosquito, poeta, Květka Š., Empie, Secretive
Komentáře (2)
Komentujících (2)