Zásah
Anotace: Devítkou doprostřed hlavy
''''''''''''''''''
vypreparuj mou mršinu
štěrkem senem
jen tu kulku
která prošla hlavou nech
ať rezne
ve mě hnije odkapává
''''''''
žít s tebou věčný žal
tak to beru
mé díky ti teď patří
tak jako vždy v původním znění - vysvobození
jen slzu nečekej
dávno vyschly zdroje
koryta prázdná
jen kamení
a ryby leklé na bocích
budu tě čekat
jednou
až zase v nebi začnou přijímat mrtvé duše
připrav se že ti suše
povím jak tvoje židle v rohu
tam co jsi sedávala s nenávistí v srdci
shořela
Komentáře (0)