Z maskary šmouha a ráno
obepnuté v děravých punčocháčích
City si plynou pod nehtem zalomeným
pilník ten marně brousí obnažený čas
Reliéf minut v hodinách
Vzduchem se táhne závan zkaženého
vyteklá láhev, svraštělé obočí
Skrz okno úbočí je mlhou sestřeleno
na duši kapky hlásí zataženo
Z nedopalku dým
pěkné a to pilník ten marně brousí obnažený čas..hmm,hezký obrat co se zasekne :-)
11.02.2013 15:42:05 | xoxoxo