Rámě
Nečekej na slova,
stejně nepříjdou.
Někdo jim uťal nohy.
Počkej si na úsměv,
třeba do rána..
Naivně kresli sny do popela.
Naděje ještě neumřela.
Vše okolo:
Torza zbytku bytí,
ostatky hodnot
v jedné tlející jámě.
Není kdo by nabídnul rámě,
by provedl Tě životem.
Přečteno 621x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Sarah, Jan Voralberg, Inna M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)