Naše myšlenky, rychlí ptáci přelétaví
krouží vesmírem, to protože je to baví.
Náhlá změna, malé překvapení:
Jsou si blízcí, přece soulad není.
Jeden hopká po větvích, rozmýšlí se na každé, kam nejdál a nejlíp doskočí,
druhý si poletuje v oblacích, a když se náhodou setkají?
Každý z nich si zpívá píseň jinou,
neznají se - asi vlastní vinou!
Nezbývá než opustit, co láká,
najít větev sirotečka ptáka,
zaposlouchat se do jeho overtúry,
sladit noty, vrátit se s té libé hůry.
Já vím, jistě bude zas příležitost
a můj okřídlenec - v nebi zvaný host.
sorry, ale pro mě to trochu skřípe-ubral bych pár slov, ale jen pocit z 1x přečtené-více tomu nedám...
25.05.2013 18:30:33 | J.F.Julián