vo tom sněžení
napadla halda zmrzlé vody
potok se mění v pevnou zem
rampouch se živí
pláčem střech prohnutých
roste mi hrdě za oknem
upadla nejedna postava
ne všem sa daří vstát
někteří s pláčem kulhají
jinde se bude sádrovat
košťata hrabla do akce
ať je zas schůdná zem
solí se vůbec nešetří
zrádná je louže pod oknem
jen mládež školou povinná
rozkvetla v pestrý svět
kopcům se hladí peřiny
těm menším jakbysmet
starosti našich starostů
šikují čety vest
reflexní party spěchají
smaznout svůj
(alternativní trest )
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: Šantir, Kirsten, poeta, kudlankaW, Joe Vai, Avola, Akrij8, Miriska, Sarah, Inna M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)