Anotace: .
Žalostná lehkost anděla z žuly
dočista zkamenělá
v bídu těla
s mechem na křídlech.
Mramorový piedestal
k zemi připoutal
touhu -
letět k nebi chtěla.
K nebi těžko, k zemi líto.
Jo, fakt často zabolí to,
když život mrzí
pýcha a slzy
chci jen vstát
avšak
- pád -