Bublina, co stoupá k hladině
list, co padá k zemi
žvýkačka, co mizí v hlubině
rty, co do ticha mluví
Slza, jež padá na zem
noha, co na ni šlápne
ruka, ušpiněná pádem
mysl se na řešení upne
Konečné řešení problémů
spočívá v prostém žití
Konečné řešení problémů
spočívá v krutém bytí
Tak nebuď ukvapená, Maličká