... pocity
Poslední dobou
vzpomínám ...
občas
a občas taky ne ...
na ztráty
a nálezy
na dráty
co vězeli
kdysi uvnitř mě ...
na ty co jsem pohřbila
metaforicky
i doslovně
a hroby
už nejsou tak mělký
jako dřív,
a rány nejsou tak velký
jako když ...
jako když jsem byla ztracená
a i když se bojím to říct
a občas i na to pomyslet...
tak jsem ...
teď... většinou
kurva moc šťastná
... díky
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: Týna, V.N.Losinský, Lioness, WhiteSkull, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)