Anotace: .
Chtěla bych být moře
bez lásky hladit něžné bílé břehy
bez potěšení se zdobit barevnými bárkami
bez naděje se rozpínat k obzorům
bez výčitek zuřit ničivou bouří
beze strachu čelit nicotě horizontu
bez zármutku naslouchat pokřiku racků
a umírat v příbojích.
Chtěla bych být moře.
Moři je dovoleno nedýchat.
Moři je dovoleno nebýt.
chtěla bys být moře? aby v tobě žilo tolik živočichů, aby tě lidi znečištovali, atd?
21.02.2013 11:03:37 | whiolet