Na pelesti postele
Anotace: aneb odzvonilo jedné známosti
Na pelesti postele, ač dychtivě, přesto nesměle
jak malá divoženka sedím,
a toužebně do očí ti hledím
Proč to nestačí?
Na pelesti postele, ač nesměle, přesto dychtivě
vrhám se do vlastní propasti
protkanou cestou neřesti
Stačilo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)