Změnit svět
Anotace: Denní stereotyp, nůž co se mi do srdce zabodává hloub a hloub.
Kámen o kámen se tře,
obrovi trpaslík se nevzepře.
Když fouká, listí na podzim padá,
malá holčička má panenky ráda.
Skrz okno ruku nestrčíš,
ve věznicích na nich bývá mříž.
Jsou věci, které jsou a nikdy se nezmění..
ale pojďme třeba pohladit kamení!
Přečteno 543x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)