Kalendář
v kalendáři číslované stránky,
dopředu budoucnost pozpátku
minulost, čtyři listy měsíc,
čtrnáct už je teplo, ze shora do dolu
, mráz z leva, zima pravá
tak strašně daleko se jaro pod
číslem skrývá, tak už to bohužel
s předbíháním bývá
třináct, dvanáct, jedenáct, deset
mi je zase otočím listy dopředu
v přítomném jsem čase
Komentáře (0)